/

 

 

Nieuws

11 oktober Videoclip project De Hondsberg 2017 online (klik op onderstaande afbeelding)!

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door Charitas Instelling Sint Catharina, Stichting Vrienden van de Hondsberg, Festival Solutions, Marcus Krielen Coaching & Trainingen en Roy Houtkamp. 


25 juli 2017 Video interview met Marcus Krielen (engelstalig)

Een terugblik op het interview door Roy Houtkamp met oprichter van Stichting Toekomstgeluid: Marcus Krielen. Roy Houtkamp maakte door een online inzamelactie (december 2016) een donatie mogelijk die bij heeft gedragen aan het huidige project bij de Hondsberg. Zie het volledige interview hier.

12 juli 2017: 'THEMAKING OF....DE HONDSBERG' workshop 3,4,5 online

De afgelopen weken zijn de jongeren onder begeleiding van Marcus aan de slag gegaan in de studio. Zingen, rappen en beats maken bij de Hondsberg. Zie hier een impressie van deze workshops.

23 juni 2017: 'THE MAKING OF....DE HONDSBERG' workshop 2 online

Onder begeleiding van Marcus, Arthur, Michiel en Nathalie zijn de jongeren aan de slag gegaan met het schrijven van persoonlijke teksten. Zie hier een impressie van deze workshop: https://youtu.be/EopnroV5qtM

14 juni 2017: Stichting Toekomstgeluid in Groot Eindhoven!

Mooi artikel over het onlangs gestarte project bij de Hondsberg. Met dank aan MarTina media.


13 juni 2017: 'THE MAKING OF....DE HONDSBERG' workshop 1 online

Van juni t/m oktober 2017 doen 16 jongeren van de Hondsberg mee aan een nieuw muziekproject van Stichting Toekomstgeluid. Volg de ontwikkelingen tijdens diverse 'making of' videos: https://youtu.be/MJsvz6KXBpE